Alle Kategorier
EnEN

Hunan Weiping Technology and Development Co., Ltd. reagerer raskt på flom i Guangdong-provinsen

Tidspunkt: 2024-05-16

1

I kjølvannet av nylige oversvømmelser i Guang Dong-provinsen, Sør-Kina, har Hunan Weiping Technology and Development Co., Ltd. (WIPIN) trappet opp for å gi avgjørende hjelp. Selskapet, kjent for sitt hydrauliske flomgjenvinningsutstyr, har levert hundrevis av sett med hydrauliske nedsenkbare vannpumper og hydrauliske kraftpakker til det berørte området.

2

Utstyret, som inkluderer en 8-tommers WPP550-pumpe og hydraulisk kraftpakke (27HP Vanguard Engine), kan bidra til å fremskynde flomgjenopprettingsprosessen. Disse hydrauliske flomgjenvinningssettene er kjent for sin effektivitet og pålitelighet ved kontroll og håndtering av flomvann.

Dessuten er pumpen og kraftpakken lette og enkle å distribuere, noe som gjør dem ideelle for situasjoner med rask respons. Denne enkle utplasseringen gir en raskere start på utvinningsprosessen, og reduserer tiden det tar å begynne å drenere flomvann.

Det som skiller denne leveransen er hastigheten WIPIN reagerte på krisen med. Selskapet klarte å levere nødvendig utstyr innen en imponerende 12-timers tidsramme. Denne raske responsen er et bevis på WIPINs forpliktelse til å gi rettidig hjelp i nødssituasjoner.

3

WIPIN hydrauliske nedsenkbare vannpumper og kraftpakker vil spille en viktig rolle i å drenere flomvannet og hjelpe til med utvinningen av det oversvømte området. Spesielt 8-tommers WPP550-pumpen er designet for fjerning av vann med høy kapasitet, noe som gjør den ideell for flomgjenvinningsoperasjoner.

Den hydrauliske kraftpakken på 27 HK gir derimot den nødvendige kraften for å drive pumpen effektivt. Dens robuste design sikrer pålitelig ytelse selv under utfordrende flomforhold.

4

Denne raske responsen fra WIPIN understreker selskapets dedikasjon til sitt oppdrag om å tilby pålitelige og effektive hydrauliske løsninger i tider med behov. Det fremhever også viktigheten av rask og effektiv handling i katastrofehåndtering.

Ettersom flomutvinningen fortsetter, vil det hydrauliske utstyret levert av WIPIN utvilsomt vise seg uvurderlig for å gjenopprette normaliteten til de berørte områdene i Guang Dong-provinsen.

Hot kategorier